21st Party!!

Party Party Party!

Om te beginnen wil ik jullie allemaal bedanken voor alle felicitaties van de afgelopen week! Erg leuk om te lezen - ik voelde me echt jarig! Nu ik officieel volwassen ben mag ik: alles drinken wat ik maar wil, een auto huren en overal legaal naar binnen....!

Wat is het fantastisch om je 21ste verjaardag in Australie te vieren! Op aandringen van het Riverlife team heb ik me moeten overgeven aan een super leuk feest speciaal voor mij georganiseerd bij the Story Bridge hotel. Na twee weken oriënterend werk gedaan te hebben bij Riverlife heb ik nu een super goed beeld van het bedrijf de activiteiten en veel nieuwe vrienden en collega's leren kennen! Met een leuke groep (15 pers.) hebben we een leuk feestje gevierd en lekker gegeten!

De afgelopen weken waren zeer indrukwekkend, vermoeiend, gezellig en vooral leuk! Een korte samenvatting van mijn activiteiten: organiseren van een Come & Try day voor backpackers, giga veel media opnames gedaan én op de Brisbane Television geweest! Promotie actie voor de Brisbane city marketing gedaan (flyeren in de stad & netwerk borrel), stad verkent, stage opdrachten uitgewerkt én niet te vergeten gewerkt op Moreton Island!

Moreton Island is een eiland zo groot als Vlieland. Het is dik een uur varen van Brisbane en heeft 1 ressort waar Tangatours (onderdeel van Riverlife) is gevestigd. Tangatours is een onderdeel van mijn stage en organiseert outdoor activiteiten zoals: Jet skiing, night kayakking, Aqua bikes een fish feeding en sightseeing tours en een super hippe Kidz club met Nintendo's DS, WII en alle spelen waar je als kind maar van kunt dromen! Mijn oriënterende week op dit eiland was fantastisch! Ik heb alle activiteiten mogen doen en veel mensen leren kennen! De Halloween party was een perfecte manier om de eilanders te leren kennen, vandaar dat ik in mijn '2 faces' outfit veel 'aparte' eilanders heb leren kennen! Een hoogtepunt van de afgelopen week was toch wel mijn verjaardag afgelopen maandag. Op het eiland heb ik mogen parasailen (150 m lijn!) én voor mijn verjaardag een helikopter vlucht mogen maken!! Fantastisch om zo het eiland te zien (bushland & sanddunes) én een zeeleeuw, stingrays en dolfijnen te spotten!

Moreton Island staat bekent om zijn rust en de prachtige natuur. Wilde dolfijnen worden hier elke avond gevoerd en is super lief om te zien! Wanneer ik s'ochtends wakker wordt ( rond 6 uur) check ik de dolfijnen en zeesterren tijdens mijn hardloop rondje over t strand. Naast al deze leuke dingen ben ik overdag vrijwel altijd met stage bezig. Zo'n 10 uur per dag stage lopen is geen uitzondering! Ik vind het super super leuk en heb het onwijs getroffen met deze inhoudelijk goede stageplek. Fantastisch team, een innoverende en inspirerende manager en veel uitdagingen en verantwoordelijkheden. Een aantal toffe projecten staan voor mij op het programma, wanneer ik hier meer voortgang in heb zal ik jullie uitgebreid op de hoogte houden!

Ik heb een kamer gevonden!!! Na een lange zoektocht naar een geschikte kamer heb ik nu een super plek gevonden boven op the H ill in Brisbane! Ik verhuis Zondag naar de Old Queenslander house waar ik tot maart ga samenwonen met 3 dudes! Tim, kan je op de foto's spotten want hij was ook op m'n verjaardags party, de andere twee ken ik eigenlijk nog niet. Ons huisje ligt in de wijk Milton en is vanaf mijn stage ongeveer 30 min. Fietsen. Het centrum is dichtbij en ik heb ontzettend veel zin om daar te gaan wonen! Ik zal het 'verwende' leventje bij Diane wel een beetje gaan missen maar kan altijd bij haar langs gaan wanneer ik maar wil. De inrichtin$g van mn kamer is simpel - queensize bed (!) en wat spulletjes van IKEA ...(check foto's later).

Ook ben ik nog een weekendje naar Mooloolaba geweest waar ik Peter gezien heb, lekker ben gaan surfen (scheur in m'n wetsuit doordat de vin vol in m'n bovenbeen stak...) en Peter zijn Padi openwater heeft gehaald! Eigenlijk wil ik zoooveeel vertellen maar weet dat dit verhaal nu al té lang is dus bewaar de rest voor de volgende keer. Ik hoop dat de winter niet too bad is?!

Catch you later mates!

Reint en Marijke

Linde, het is weer een verhaal in superlatieven. Fantastisch! Ook vanuit Leeuwarden nog onze felicitaties met jouw 21ste verjaardag.
Lieve groet, Reint en Marijke

jort

hey linde,
het klinkt geweldig en is het vast ook.
leuk om te lezen de verhalen en foto's te bekijken.
veel plezier nog.
gr jort

San

Heej Lin,
Volgens mij heb jij echt een top verjaardag gehad! Wat een coole dingen heb jij gedaan zeg. En je stage klinkt ook top en aan de foto's te zien heb je een leuk, jong team collega's.
x San

Willem

Hi Linde.

Leuk verhaal weer! Positief dat je 21 bent:D haha nu lekker genieten van je leventje daar without restrictions!!:D Was leuk om je belevenissen weer te lezen, wat chill om zo'n breed scala aan sporten uit te mogen voeren! Gaaf hoor. Succes met je stage. Ik vertrek over 85 dagen!

Cheers,

Willem

Florin

Ongelofelijk lin wat je allemaal daar doet! Van schoonmaken tot kayakken tot helicopter vluchten tot taart maken!!
Echt fijn dat je t naar je zin hebt!
Liefs je zusje

Thysia

Lieve Lin,
Je schrijft weer geweldig en vol enthousiasme. Op de foto's zie ik een stralende en vrolijke Linde. Volgens mij heb je daar nu al je plek helemaal gevonden! Wat ontzettend goed en fijn! En dan heb je ook nog zo leuk je verjaardag gevierd! Great! Je hebt vast genoten. Dank je wel voor je hele lieve kaart. Hij staat in mijn kamer en ik ga zeker Aussie ook eens bezoeken! Je maakt me nieuwsgierig met alle die mooie verhalen en foto's. Wie weet kan jij me ooit al het moois laten zien. London is nu al helemaal in de kerststemming.. Ook dat heeft zo zijn gezelligheid, alleen heeft de winter ook hier zijn intrede gemaakt. Talk soon, take care! Big hug xx Thysia

Oma Jelsma.

Hallo Linde,
Heb je verhaal weer met veel belangstelling gelezen.Het was alsof ik een boek zat te lezen.Ga zo voort,dan heb ik nog menig leuke uurtjes tegoed.
Nog bedankt voor je kaart.
Zondag j.l.waren je moeder en Florin hier op bezoek,na
bij oma Koster geweest te zijn.Het was heel gezellig.
Bij jouw is het nu zomer he'.Ik weet niet meer hoe je het tekentje op de e krijgt.Zal ik even in mijn leerboek nakijken!Fijn,dat je een kamer naar je zin gevonden hebt.Wij hebben momenteel herfstweer.Wij krijgen storm en het wordt aan het eind van de week kouder met wat sneeuw en vorst.Het doet me genoegen te lezen,dat je het zeer naar de zin hebt en dat je zelfs Peter ontmoet hebt.Heeft hij ook zo geboft als jij?
Mijn lieve kind,ik hoop,dat je nog veel mag genieten tot Maart 2009 in Australie,het is je van harte gegund
door je oma uit Emmen!!
Maart 2009 in Australie

Rosa

Hee Lieve Linde,

Hier een bericht vanuit het koude, sneeuwachtige Beetsterzwaag.

Ben zo benieuwd naar je verhalen en belevenissen vanuit Brisbane, dat ik dacht: even kijken of ik een bericht over het hoofd heb gezien.
Maar helaas, er staat niets op wat ik nog niet gelezen heb. Naar alle waarschijnlijkheid heb je het zo leuk, druk en gezellig dat je weinig tijd hebt ons te up-daten over je leven daar in Aussie. Meid, ik geef je groot gelijk, lekker genieten!

Liefs Roos