SKYDIVEN!!

Skydiven!!

Vol adrenaline zit ik nu achter mijn pc op het balkon te genieten van de zonsondergang. Het was een fantastische dag vandaag. Vanmorgen met 4 vrienden van Riverlife uit het 'groene' vliegtuig gesprongen, geland op het strand en een onwijs lekkere zonnige dag gehad! DE perfecte dag om op 14.000 ft. uit een vliegtuigje te springen, gigantisch snel naar beneden te denderen en vervolgens zelf de parachute te mogen besturen. In een woord: AWESOME!! (de dvd is onderweg naar ned.)

Het lijkt misschien alsof ik aan de andere kant van de wereld alleen maar leuke dingen meemaak... dit zal ik natuurlijk niet ontkennen maar vergeet niet dat deze dame 40 uur p.w bij Riverlife aanwezig is! Ondertussen ben ik over de helft van mijn stageperiode en gepromoveerd tot operationeel manager. Ik zal de komende maand deze verantwoordelijkheid op me nemen: Financiële zaken regelen, veel telefoontjes, e-mails, besprekingen en projecten draaien. Daarnaast volg ik volgende week een First Aid course zodat ik officieel activiteiten mag draaien.

De afgelopen maand is er weer veel gebeurd. Op mijn housewarming party begin december heb ik iedereen uitgenodigd die ik heb leren kennen en met zo'n 16 pax. hebben we een fantastisch feest gevierd, de buren verjaagd en de stad onveilig gemaakt! Mijn project heeft veel tijd in beslag genomen maar ik ben trots op de voortgang en druk bezig met al het school werk...

Na onderhandelingen met John (directeur van Riverlife) ontvang ik nu een kleine stagevergoeding en volg ik een online marketing cursus zodat ik Riverlife beter in de markt kan zetten door gebruik te maken van programma's zoals: twitter, facebook, flickr, ebay etc. Een nieuwe kans voor mij om ook op dit vlak meer te leren. De financieel economische crisis in Australie leidt op dit moment tot een daling van het klanten aantal maar zal rond en na de kerst hopelijk wat beter worden....

Sinterklaas heb ik helaas dit jaar moeten missen máár de sint was mij niet vergeten en ik ben erg dankbaar voor de leuke gedichten, pindakaas, pepernoten en chocoletters die de goede sint mij stuurde!! De Australiërs vinden dit Hollandse feest heel apart en begrijpen niet dat de 'slaven' van de Sint zwart zijn. Toch vonden ze de pepernoten erg lekker!

De tegenstelling zomer/winter wordt steeds groter. Wanneer ik hier s'ochtends vroeg rond 6 uur wakker wordt kruip ik zo af en toe even achter Skype om nog even met jullie te kunnen kletsen. De dikke truien en winterjassen staan in groot contrast met de korte broekjes en topjes die ik hier draag! Het weer is na de vreselijke storm een stuk beter geworden, 2/3 dagen zon - 1 dag bewolkt en regen etc. Persoonlijk vind ik dit echt heerlijke omstandigheden ook al moet je je planning vaak aanpassen aan de weersomstandigheden.

Met Dianne gaat het goed, we zien elkaar op de dagen dat ik vrij ben wel eens. Ze neemt me mee naar de bergen, de wijnboerderijen en leuke kustplaatsjes. Met Alice en Ashley ben ik laatst naar surfers paradise geweest, fish and chips gegeten en lekker gesurft! Een geschikt board heb ik helaas nog niet gevonden... Een tennisracket heb ik wel aangeschaft om af te wisselen met zwemmen en hardlopen!!

De kerst staat voor de deur! Op de 23ste vlieg ik naar Sydney om bij Rob en Mirjam te logeren en op 2de kerstdag de Rolex Sydney to Hobart race te zien! (grootste jaarlijkse zeilrace)

Ik hoop dat jullie allemaal een hele gezellige en fijne kerstdagen tegemoet gaan. Geniet van de oliebollen, appelflappen en het vuurwerk en maak er een knallend en uitdagend 2009 van!

De beste, liefste, verste, warmste, gekste, leukste en mooiste wensen vanuit Brisbane!

Jullie Aussie, Linde

Florin

Lieve zus!
Wat een ontzettend leuk verhaal weer en fijn dat je weer veilig geland bent na je skydive avontuur!
en ik wist niet eens dat je toch naar de Rolex Sydney to Hobart race gaat! Dacht dat dat niet doorging!
wil je de groetjes doen aan Rob en Mirjam van mij!?

We skype snel weer!
Liefs xx

reint en marijke

Lieve Linde,
Weer bedankt voor je verhaal. Heel bijzonder. Ook jij hele fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
Veel liefs!

Irene

hoi lieve Lin,
gezellig dat je de kerst bij Rob en Mirjam bent! En wat doe je veel leuke dingen! Veel fun en dikke kus

Willem Hegen

Hey Lin,

leuk om je verhaal weer te lezen! De tijd vliegt vast voor bij daar. Ook je skydive avontuur was vast enorm gaaf! Ook echt iets voor mij haha! Hier is het inmiddels kerstvakantie, dus behalve het vele werk wat ik doe toch ook een beetje chillen.

Heel veel plezier in Sydney, fijne kerst en alvast een heel voorspoedig en gezond 2009!

x Willem

Oma Jelsma

Heb weer erg genoten van jouw stunten daar boven in de lucht enz.Ook ik stuur jou de beste wensen voor 2009 en veel wijsheid en goede gezondheid en veel sterkte met je cursussen!!Met de familie ben ik naar de musical:Tarzan geweest in hetCircus Theater in Scheveningen.Het was gezellig.Oh ik kan nog veel meer vertellen, maar ik houd eerst op. nog bedankt voor je mooie kaart met die grote kerstboom.
Liefs Oma