Opzoek naar avondtuur!

Lieve vrienden enfamilie,

Maandag is het zover en gaat deze dame voor dik 2 maanden Down Under!
Na een fantastische zeil week achter de rug te hebben ben ik al redelijk moe
maar op de vlucht van 24 uur naar sydney zal ik voldoende tijd hebben om lekker
te pitten!! Mijn vlucht met Cathay Pacific vertrekt om 14.00 uur vanaf schiphol, dinsdag ochtend
zal ik rond 7.35 uur in Hongkong arriveren waar ik twee uurtjes later weer richting Sydney vertrek. Dinsdag avond wordt ik door Rob en Mirjam opgehaald en zal ik een weekje bij hen
blijven slapen en Sydney verkennen!! De verdere plannen voor het vervolg van mijn reis zijn niet of nauwlijks bekent! Doel: oostkust naar Cairns Hoe?: backpackend Met wie?: in eerste instantie alleen maar daar zal wel verandering in komen wanneer ik b.v. in hostels mensen leer kennen!

Ik zou het ontzettend leuk vinden om tijdens mijn reis in australie contact met jullie te houden, via de mail maar ook via de telefoon kan dat prima. (heb een relaxt abonnement waarbij bellen en gebeld worden in het buitenland voor beide bellers goedkoop is, zelfde kosten per min. als in ned!) Ik zal van me laten horen en jullie op de hoogte houden van mijn avonturen en plannen. Misschien vind ik een stage in Australie....in dat geval vlieg ik eind sept. weer terug naar Australie!

Ik zal ervan genieten en wens jullie een fantastische zomer toe!

Heel veel liefs Linde

Rob en Mirjam

Hey Linde,

We kijken ontzettend uit naar je komst. En wat een mleuke weblog zeg!

Mirjam & Rob

www.robenmirjam.nl

Bram,Wija,Sander en Vera

Lieve Linde
We hebben je verder niet meer gezien op het feest maar we wensen je een hele fijne tijd toe en een ontzettende leuke periode in Australie. Geniet ervan en we zullen je verhalen op de voet volgen.
Liefs van ons allen

Irene

Lieve Linde,

veel plezier Down Under! Groetjes en dikke kus van ons allemaal.

Martin Jelsma

Lieve Lin,
Terwijl ik dit typ zul je net in Hongkong zijn aangekomen voor een tussenstop. Je antwoordapparaat heb ik ingesproken.
Ook nog de site van Rob en Mirjam bekeken en genoten van hun sfeer beelden.
Liefs, dad

Sijanda

Lieve Lin,
De hele dag door blijf ik maar aan je denken. Ik ben heel benieuwd naar je eerste indruk van Australie.
Veel liefs van ons allen!

Annemarie

Hey Linde!
Leuke fotos van watersportweek! :)
We willen je bij deze nogmaals een hele leuke tijd wensen, we hopen dat je mooie ervaringen op doet!
Deze kunnen we vast zo nu en dan lezen op deze site! :D

Heel veel plezier en liefs Annemarie en Fredje!