Update: my new job @ Segway NL!
Na een sollicitatieperiode rond november / december 2009 ben vanaf 1 januari 2010 werkzaam bij Segway Nederland. Als sales en event manager van Segwaybooking B.V. ben ik verantwoordelijk voor het gehele boekingsproces van Segway City tours, Promo, Rentals en Events.
De afgelopen periode ben ik werkzaam geweest in Den Bosch, bij het hoofdkantoor van Segway Nederland. Hier heb ik diverse uitdagende taken mogen uitvoeren / opzetten.
Segwaybooking.com is sinds 1 januari een nieuwe B.V. en is gevestigd in Amsterdam (PTA). Voor de operationele invulling ben ik opzoek naar geschikte zelfstandige partners die willen ondernemen in Amsterdam. Deze unieke mogelijkheid tot zelfstandig ondernemerschap is voor ambitieuze (sport managers) ondernemers een geweldige uitdaging!
Segway rijden is een hele speciale beleving. Al rijdend door de stad heb je veel bekijks en roepen veel mensen ‘kijk, zo’n ding wil ik ook!’ Ook mooi om een Segway tot mijn beschikking te hebben waarmee ik de reistijd van en naar werk kan verkorten.
De afgelopen winterse periode heb ik, vaak samen met Paul, veel door Nederland gereisd. Paul is begonnen met zijn afstudeer stage bij Royal Huisman / Rondal in Vollenhoven. Vandaar dat hij pas is verhuisd van Enschede naar Zwolle. Mijn ‘room’ in Arnhem bevalt nog erg goed. Leuk huis genootje, Marly, waarmee ik het een en ander mee onderneem. De omgeving verkennen zal na deze winterse periode beter gaan want mountainbiken door de Hoge Veluwe op de sneeuw was gaaf maar niet relaxt.
Uitkijkend naar de lente staat eerst een reis naar Ghana gepland waar ik Florin ga bezoeken. Samen met mijn vader en Florin gaan we rondreizen en de Ghanese cultuur ervaren. Na terugkomst in maart hoop ik weer volop te kunnen genieten van het watersport seizoen.
Voor zover een kleine update. Ik hoop jullie allemaal binnenkort een keer te mogen verwelkomen in Arnhem!
Winterse groeten,
Linde