Linde gaat wéér DOWN UNDER!!
Lieve allemaal,
Na een korte maar super leuke periode in Nederland heb ik toch weer besloten naar Australie te gaan! Morgen (woensdag 15 oktober) staat mijn vliegtuig om 14.45 uur klaar op schiphol om mij 13.000 km naar de ander kant van de wereld te vliegen! Dit keer ga ik wél voor school down under en zal ik mijn strategische management stage gaan lopen bij HET outdoor bedrijf van Brisbane: http://www.riverlife.com.au/ Riverlife organiseert outdoor activiteiten, projecten en evenementen voor toeristen, zakenlui en backpackers en heeft een super locatie aan de Brisbane River. Met uizicht op the CBS kan worden gekozen uit verschillende activiteiten variërend van kajakken tot klimmen, skeeleren tot mountainbiken en nog veel meer.
Nadat ik te horen had gekregen dat mijn stage in Dubai helaas niet meer mogelijk was ben ik terug in Nederland opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. De afgelopen maand heb ik na veel mail en belverkeer een waslijst met stage mogelijkheden gecreëerd voor zowel het binnen als buitenland. Aan de hand van deze lijst heb ik uiteindelijk besloten om naar Brisbane te gaan omdat deze stage inhoudelijk aan het strategisch management niveau voldeed en het contact met het management zeer snel en prettig was.
Bij riverlife zal ik me voornamelijk bezig gaan houden met event management gericht op marketing, sponsoring en media aandacht. Riverlife is bezig met de organisatie van een giga outdoor evenement waarbij 2000 bezoekers kennis kunnen maken met de activiteiten , projecten en evenementen die Riverlife aanbied. Ik wil ervoor zorgen dat ik op strategisch vlak kan zorgen dat dit project wordt ingezet om bezoekers te binden aan riverlife en ze uiteindelijk klant te laten worden van riverlife. Naast deze uitdaging zal ik me ook bezig houden met de dagelijkse activiteiten van de manager Nicole en zullen we samen mogelijke ander projecten en plannen ontwerpen en managen!
Ik heb onwijs veel zin in deze stage en kan niet wachten om Australie in de lente/zomer mee te maken! Het was echt heerlijk om jullie bijna allemaal weer te zien in Nederland en ik besef dat zelfs Nederland een heerlijk land kan zijn en ook altijd mijn thuis zal blijven. Ik wens jullie daaorm ook enorm veel plezier en succes met alles wat er in de planning staat. Geniet ervan& take care!!
Wanneer ik mijn foto ruimte heb ge-upload zal ik jullie ook een beeld geven van mijn leefomgeving in Brisbane! Vrijdag bij mijn aankomst in Brisbane word ik opgehaald door de lieve 'oma' Diane waar ik het komende weekend zal slapen en mijn favoriete viervoeters (not) weer zal zien! Haha Maandag zal ik mijn eerste stage dag bij riverlife hebben en opzoek gaan naar accommodatie in de buurt van Kangaroo point! Ik houd jullie via deze site op de hoogte , ik zou het leuk vinden zo af en toe ook wat van jullie te horen: als je me écht mist bellen we even!
Heel veel liefs linde
Hey Linde, ik wens je echt enorm veel plezier toe. Ik weet zeker dat je er een ontzettend mooie tijd van gaat maken. Geniet ervan en ik ben benieuwd naar je verhalen.
liefs
Willem
Heej Lin,
Bij deze wens ik je nogmaals heel erg veel plezier! Het wordt vast weer een toptijd daar! Take care, veel succes en ik ben benieuwd naar je nieuwe avonturen.
Liefs, San
Lieve Linde,
Heel veel plezier en een goede stagetijd. Dat komt vast wel goed!
Leuk dat je Judith nog gesproken hebt in Amsterdam.
Veel liefs, marijke
Hey Lin,
Wat super gaaf dat je dit gaat doen zeg! Ontzettend veel plezier daar!
Yvonne
Yo Lin!!
En zo zit je alweer in het vliegtuig voordat ik het goed en wel in de gaten heb...!! Dan maar gelijk een berichtje sturen op je site :)! Ik ging gister naar het concert van Marco en heb bijna de hele dag door in de trein gezeten (pfff). Heb dus je mail gemist en las het pas net. Een hele mooie tijd gewenst, en natuurlijk ook veel succes op je stage! Pasten je nieuwe armbandjes nog in je bagage? ;) Ik weet dat je nu weggesneakt bent om onder je LARP-cadeau uit te komen, maar volgend jaar ben je weer jarig en ik weet zeker dat Hobien en Roos met mij dit geweldige cadeau wel een jaartje in de kast willen bewaren! :) Haha! Nee gekheid hoor! We denken aan je!! Ik hou je in de gaten! Hier erg druk met school (bah)!!
Denk aan je!
Liefs Jo.
Haha, fantastisch!!!
Zo kan het natuurlijk ook! Meis, ik wens je alle plezier, gezelligheid en succes wat je wenst...
Liefs en tot mails
Rap en snel ben je altijd geweest, maar dit is wel erg snel. Heel veel plezier en maak er een leuke stage van.
We zullen je weer volgen
Liefs van ons allemaal
Leuk zeg! We missen je nu al! Dikke kus Irene, Tom, Fionn, Luke en Aidan
Lieve Linde,
Ik wens jou veel succes met de stagetijd in Australië en ik weet dat je het zeker goed zal doen. Blijf met beide benen op de grond staan! Ik vond het leuk dat jij nog even bij mij in Emmen geweest ben om afscheid te nemen en ik ben echt blij met de mooie onderzetters. Veel liefs, toytoytoy Oma Truus
Lieve Lin,
Als een heerlijke enthousiaste wervelwind kwam je terug uit Down Under en even zo snel vertrek je weer! Geweldig! Ik wist wel dat je niet zo lang hier kon blijven.. ;) WIIEEHH! Ga van dit volgende avontuur wederom genieten! En blijf ook nu vooral schrijven... Ik ga je snel mailen! Veel plezier en succes op je stage, maar dat laatste komt zeker weten goed! Take care!
Hug Thysia
Sweet dear Linde,
All the best again, make there something from it, and don't walk in ten brooks at the same time!
Remain shelterd, take enough time for yourself, enyoi and good luck, xxx, grandfather Johan!
Hai Lin,
Ver weg, maar toch dichtbij.
Met al die communicatiemiddelen is het alsof je om de hoek woont. Wanneer je een lijntje trekt over de aardbol via de noordpool, is Maastricht verder weg.
Met one eigthy four zal Tea Ann Tea je user manuel voor de Web Camera bezorgen, niet standard maar met priority op stanbrough road bij Hopper. Het lijkt wel geheimentaal. Als je het hebt ontvangen zul je het beter begrijpen.
Your daddy